Biserica unde se ţin concerte rock şi care are 2 milioane de fani pe Instagram

Postat la 15 august 2019 87 afişări

Biserica unde se ţin concerte rock şi care are 2 milioane de fani pe Instagram

În vreme ce numeroase organizaţii religioase par să îşi piardă din adepţi, un cult a găsit metoda potrivită de a ţine pasul cu timpurile.

 

Biserica Hillsong a fost fondată în 1983 de un cuplu din Sidney, Australia, Brian şi Bobbie Houston. Astăzi, Hillsong are adepţi pe 6 continente şi biserici în 23 de oraşe. În fiecare duminică, 130.000 de oameni din jurul lumii asistă la slujbe.

 

Printre aceştia se numără şi câteva celebrităţi: Justin Bieber şi soţia sa sau jucătorii de baschet Kevin Durant şi Kyrie Irving; actorul Chris Pratt a fost şi el menţionat, în câteva rânduri, ca fiind adept al Hillsong.

 

Biserica se descrie ca fiind una "contemporar" creştină, având misiunea "de a vedea Regatul lui Dumnezeu stabilit pe tot Pământul". Hillsong sponsorizează două instituţii de învăţământ superior, mai multe conferinţe anuale, un post TV şi o casa de producţie muzicală.

 

Hillsong United, "formaţia oficială" a bisericii, este însă punctul forte: cu 2 milioane de fani pe Instagram şi 3,5 milioane de accesări săptămânal pe Spotify, formaţia este un ambasador excelent pentru biserica cu acelaşi nume.

 

În timpul concertelor, ţinute de obicei chiar în incintele bisericeşti, membri formaţiei obişnuiesc să transmită celor prezenţi că nimic nu e întâmplător şi că Dumnezeu i-a adus pe toţi în acel loc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
biserica,
concerte,
fani,
rock,
gasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.