Preşedintele Băsescu l-a numit pe Chiţoiu interimar la Economie

Postat la 10 octombrie 2013 32 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretele prin care ia act de demisia lui Varujan Vosganian din funcţia de ministru al Economiei şi îl numeşte pe vicepremierul Daniel Chiţoiu interimar la acest portofoliu.

Preşedintele Băsescu l-a numit pe Chiţoiu interimar la Economie

 Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a semnat joi Decretul prin care se ia act de demisia lui Varujan Vosganian, ministrul Economiei, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

De asemenea, şeful statului a semnat Decretul prin care este desemnat Daniel Chiţoiu, viceprim-ministru, ministrul Finanţelor Publice, ca ministru interimar al Economiei.

Premierul Victor Ponta i-a transmis, marţi, preşedintelui Traian Băsescu propunerea ca ministrul Finanţelor Publice, vicepremierul Daniel Chiţoiu, să preia ca interimar conducerea Ministerului Economiei, urmând ca o nouă propunere pentru acest portofoliu să fie înaintată în maximum 45 de zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-basescu-l-a-numit-pe-chitoiu-interimar-la-economie-11490675
11490675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.