Preşedinta Oracle, la întâlnirea cu Băsescu: Reprezentanţa în România, a patra la nivel global

Postat la 19 mai 2014 157 afişări

Şeful statului a primit-o, luni, la Cotroceni, pe preşedinta companiei Oracle, Safra Catz, care a venit cu tatăl ei, originar din Huşi, aceasta afirmând, în cursul întrevederii, că reprezentanţa din România a ajuns să fie a patra cea mai importantă a companiei la nivel global şi a doua din Europa.

Preşedinta Oracle, la întâlnirea cu Băsescu: Reprezentanţa în România, a patra la nivel global

 Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în timpul întâlnirii şeful statului a ţinut să aprecieze investiţiile companiei Oracle în România, care au transformat ţara noastră într-un hub global al companiei şi care, în prezent, creează în jur de 2.700 de locuri de muncă.

Conform sursei citate, Safra Catz i-a mulţumit preşedintelui Băsescu pentru suportul continuu pe care l-a acordat companiei de la intrarea pe piaţa românească, dar şi pentru faptul că această afacere de succes a pornit de la invitaţia de a investi în dezvoltarea centrului operaţional din ţara noastră pe care preşedintele Traian Băsescu i-a adresat-o în anul 2005, în timpul vizitei oficiale pe care a făcut-o în SUA.

"Preşedinta companiei Oracle, doamna Safra Catz, a vorbit şi despre faptul că reprezentanţa Oracle în România a ajuns să fie a patra cea mai importantă reprezentanţă a companiei la nivel global şi a doua din Europa, după cea din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedinta-oracle-la-intalnirea-cu-basescu-reprezentanta-in-romania-a-patra-la-nivel-global-12636580
12636580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.