NOU MESAJ al lui Rogozin la adresa României: Vicepremierul rus le propune lui Băsescu şi Ponta să sărbătorească eliberarea capitalei de "fasciştii români"

Postat la 19 mai 2014 60 afişări

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin le propune preşedintelui şi premierului român să sărbătorească, la 31 august, la Bucureşti, 70 de ani de la "eliberarea acestui oraş de fasciştii români", într-un nou mesaj postat luni în limba rusă pe contul său de Facebook.

NOU MESAJ al lui Rogozin la adresa României: Vicepremierul rus le propune lui Băsescu şi Ponta să sărbătorească eliberarea capitalei de "fasciştii români"

 "Propun domnilor (Traian) Băsescu şi (Victor) Ponta să sărbătorească, pe 31 august, la Bucureşti 70 de ani de la eliberarea acestui oraş de fasciştii români", a scris Rogozin pe contul său de Facebook, făcând trimitere la un articol ce critică atitudinea "rusofobă" şi războinică a României, publicat pe site-ul www.inosmi.ru, afiliat agenţiei oficiale RIA Novosti.

Articolul este publicat iniţial pe site-ul Terra.md şi susţine că politicienii români au adus ţara în pragul unei psihoze de masă pentru a abate atenţia de la problemele economice şi pe fondul faptului că populaţia nu crede în viitorul european strălucit al ţării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nou-mesaj-al-lui-rogozin-la-adresa-romaniei-vicepremierul-rus-le-propune-lui-basescu-si-ponta-sa-sarbatoreasca-eliberarea-capitalei-de-fascistii-romani-12636085
12636085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.