Zgonea: Moţiunea de cenzură va fi citită joi, dezbaterea va avea loc lunea viitoare

Postat la 19 mai 2014 30 afişări

Birourile Permanente reunite ale celor două Camere au decis, luni, ca moţiunea de cenzură depusă de opoziţie să fie citită în plenul Parlamentului joi, iar dezbaterea să aibă loc în 26 mai, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Zgonea: Moţiunea de cenzură va fi citită joi, dezbaterea va avea loc lunea viitoare

 Şedinţa de joi a Parlamentului, în care va fi citită moţiunea de cenzură, urmează să înceapă la ora 12.00, iar cea de luni, consacrată dezbaterii, de la ora 16.00.

Zgonea a precizat că Birourile Permanente reunite au luat această decizie, luni, cu 11 voturi "pentru", 8 voturi "împotrivă"  şi 2 abţineri.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a arătat că la şedinţa Birourilor Permanente reunite de luni, ca şi la precedenta, membrii PSD, PC şi UNPR au fost prezenţi.

El a arătat că reprezentanţii opoziţiei trebuie să înţeleagă că trebuie să fie prezenţi la şedinţă pentru a asigura cvorumul, în condiţiile în care şedinţa Birourilor Permanente funcţionează în baza cvorumului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-motiunea-de-cenzura-va-fi-citita-joi-dezbaterea-va-avea-loc-lunea-viitoare-12635377
12635377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.