Business Magazin organizează astăzi gala 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Evenimentul va fi transmis LIVE de la ora 19

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 mai 2014 228 afişări

Business Magazin va acorda, marţi seară, în cadrul galei 100 TINERI MANAGERI DE TOP, zece premii celor mai performanţi tineri manageri din România, aceştia regăsindu-se şi în cea de-a noua ediţie a catalogului “100 tineri manageri de top”, lansat cu acest prilej.

Business Magazin organizează astăzi gala 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Evenimentul va fi transmis LIVE de la ora 19

Evenimentul va avea loc marţi de la ora 19, la hotelul J.W.Marriott din Bucureşti. Accesul se face numai pe bază de invitaţie.

Gala Premiilor Business Magazin pune în scenă, de nouă ani, viziunea celor care reprezintă “valul nou”, a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Prin această iniţiativă echipa de profesionişti Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

Urmăreşte AICI gala 100 TINERI MANAGERI DE TOP, începând cu orele 19.30

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/business-magazin-organizeaza-astazi-gala-100-tineri-manageri-de-top-evenimentul-va-fi-transmis-live-de-la-ora-19-12633550
12633550
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.