Divizia YouTube a Google este aproape de o achiziţie în valoare de 1 miliard de dolari

Postat la 19 mai 2014 29 afişări

Divizia YouTube a grupului american Google este aproape de achiziţia serviciului de video-streaming Twitch, pentru 1 miliard de dolari, pentru care a concurat cu mai mulţi rivali, inclusiv cu Microsoft, au declarat surse apropiate situaţiei.

Divizia YouTube a Google este aproape de o achiziţie în valoare de 1 miliard de dolari

 Cele două companii au convenit asupra preţului şi mai au de stabilit detalii precum cât de independentă va rămâne compania după preluare, a spus una dintre surse pentru portalul The Verge.

Twitch a evaluat mai multe variante şi a ajuns la concluzia că YouTube reprezintă cea mai bună opţiune pentru a putea susţine ritmul puternic de creştere din ultimii ani.

Compania a fost înfiinţată în 2011 şi permite utilizatorilor să transmită şi să privească clipuri video din jocuri.

Twitch, cu peste 45 de milioane de utilizatori, a atras fonduri de 20 de milioane de dolari de la investitori în 2013 şi va înregistra, probabil, profit în acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/divizia-youtube-a-google-este-aproape-de-o-achizitie-in-valoare-de-1-miliard-de-dolari-12635396
12635396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.