O poveste adevărată despre demnitatea omului (VIDEO)

Postat la 18 mai 2014 75 afişări

PRO Video prezintă în această săptămână filmul "12 ani de sclavie", triplu premiat cu Oscar anul acesta, inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă când culoarea pielii stabileşte valoarea omului.

O poveste adevărată despre demnitatea omului (VIDEO)

Înainte de izbucnirea Războiului Civil din Statele Unite, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un negru care pune preţ pe libertate, este răpit şi vândut ca sclav. Trecând prin momente de o cruzime insuportabilă, dar şi prin clipe neaşteptate de blândeţe, pentru Solomon nepreţuite rămân viaţa şi demnitatea sa.

"12 ani de sclavie" - GALERIE VIDEO

În cei 12 ani de sclavie, definitorie pentru destinul său va fi doar întâlnirea cu un aboliţionist canadian, interpretat de Brad Pitt.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/o-poveste-adevarata-despre-demnitatea-omului-video-12632996
12632996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.