Premiile Emmy 2017: „Povestea slujitoarei” şi „Big Little Lies” împart cele mai importante premii

Postat la 18 septembrie 2017 279 afişări

„Povestea slujitoarei” a primit premiul pentru cel mai bun serial dramă, iar eroina principală Elizabeth Moss a primit Emmy-ul pentru principalul rol feminin, în timp ce ”Big Little Lies” a primit trofeul pentru cea mai bună miniserie.

Premiile Emmy 2017: „Povestea slujitoarei” şi „Big Little Lies” împart cele mai importante premii

„Big Little Lies” a primit cinci premii, inclusiv pentru actiţele Nicole Kidman şi Laura Dern.

Actorul de comendie John Oliver şi echipa sa de scenarişti au primit premii pentru emisiunea „Last Week Tonight”, iar Julia Louis-Dreyfuss a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol de comedie, în serialul „Vicepreşedinta” („Veep”) pentru a şasea oară, stabilind un nou record pentru cele mai multe premii Emmy câştigate de un actor pentru acelaşi rol. „Veep” a câştigat şi premiul pentru cel mai bun serial de comedie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.