Premierul Mihai Tudose, întâlniri cu mai mulţi lideri PSD

Postat la 09 ianuarie 2018 32 afişări

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, marţi, la Palatul Victoria, cu preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, potrivit unor surse politice, dar şi cu mai mulţi preşedinţi de consilii judeţene care au participat la o ceremonie de semnare a unor contracte pentru achiziţia de echipamente medicale.

Premierul Mihai Tudose, întâlniri cu mai mulţi lideri PSD

”Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a ajuns la Guvern în jurul orei 11.00, el având o discuţie de circa jumătate de oră cu premierul Mihai Tudose”, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

De asemenea, premierul a avut întâlniri separate cu mai mulţi preşedinţi de consilii judeţene, care au participat la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziţia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea şi partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.