Orban: Jumătate din ministere trebuie desfiinţare; Ţara arde, PSD se piaptănă

Postat la 08 ianuarie 2018 83 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că jumătate din ministere trebuie desfiinţare şi că este nevoie de o restructurare profundă a administraţiei, afirmând că PSD nu va face acest lucru pentru că vrea ”să politizeze tot”.

Orban: Jumătate din ministere trebuie desfiinţare; Ţara arde, PSD se piaptănă

”Jumătate dintre ministere trebuie desfiinţate, acelaşi lucru este valabil, dacă nu jumătate, cam 40% din ceea ce înseamnă agenţii şi autorităţi. De asemenea, nu-şi au rostul, sunt entităţi care sunt create mai mult să genereze locuri de muncă şi frâne pentru cetăţeanul care vrea să facă în scietatea asta, decât să aibă cu adevărat o utilitate publică. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte deconcentratele. Trebuie o restructurare exterm de profundă şi serioasă a administraţiei”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.