Premierul israelian Benjamin Netanyahu: Erdogan nu ar trebui să ne dea lecţii de moralitate şi valori

Postat la 02 aprilie 2018 83 afişări

Benjamin Netanyahu a continuat schimbul dur de replici cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi a precizat că liderul de la Ankara nu ar trebui să ofere lecţii de moralitate altor state, relatează site-ul publicaţiei Jerusalem Post.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu: Erdogan nu ar trebui să ne dea lecţii de moralitate şi valori

"Erdogan nu este obişnuit că primească răspuns din partea oamenilor, dar ar trebui să înceapă să se obişnuiască. Cineva care ocupă nordul Ciprului, invadează regiunile kurde şi măcelăreşte civili în Afrin nu ar trebui să ne dea lecţii de moralitate şi valori. Cea mai morală armată din lume nu va primi lecţii din partea celor care au bombardat populaţii civile de ani de zile. Aparent, aşa este sărbătorită Ziua Păcălelilor la Ankara", a spus Netanyahu.

Duminică, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a numit pe omologul său israelian Benjamin Nentanyahu drept "un invadator şi un terorist", după ce 15 protestatari palestinieni au fost împuşcaţi mortal în confruntările cu armata israeliană, izbucnite la frontiera Israelului cu Fâşia Gaza.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.