Performanţă istorică pentru Simona Halep! A depăşit-o pe Maria Sharapova

Postat la 02 aprilie 2018 157 afişări

Realizare uriaşă a Simonei Halep, sportivă care a început a 22-a săptămână ca lider al tenisului feminin! Românca a urcat pe locul 14 într-un clasament all time, întrecând-o pe marea rivală Maria Şarapova.

Performanţă istorică pentru Simona Halep! A depăşit-o pe Maria Sharapova

Numărul total de săptămâni petrecute de Halep pe locul 1 WTA a ajuns la 22, iar momentul poate fi catalogat drept istoric pentru tenisul românesc! Şarapova, cvintuplă campioană de Mare Şlem, a ocupat prima poziţie timp de 21 de săptămâni, astfel că Simona o devansează pe rusoaică începând de luni. Având în vedere că Maria se află în prezent pe locul 41 WTA, este greu de crezut că ea îi mai poate lua faţa româncei vreodată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
maria sarapova

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.