Premierul Grindeanu: Nu renunţăm la ordonanţă. Am luat o decizie justificată şi mergem mai departe

Postat la 02 februarie 2017 111 afişări

Primul ministru Sorin Grindeanu a declarat joi că nu va renunţa la OUG privind modificarea Codurilor, afirmând că a luat o ''decizie justificată'' în urmă cu două zile şi ''merge mai departe''.

Premierul Grindeanu: Nu renunţăm la ordonanţă. Am luat o decizie justificată şi mergem mai departe

'Am luat o hotărâre acum 2 zile, justificată, şi mergem mai departe. (…) Nu renunţăm la ordonanţă'', a spus Grindeanu, întrebat dacă va renunţa la OUG prinvind modificarea Codurilor Penale.

Comitetul Executiv Naţional al PSD şi-a exprimat joi, în şedinţa extraordinară, susţinerea pentru Guvernul Grindeanu, în contextul adoptării de către Executiv a OUG privind justiţia şi al protestelor masive de stradă care au survenit după acest demers, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Sursele citate au arătat că în şedinţă nu a fost exprimat însă şi un vot, susţinerea fiind manifestată prin luări de poziţie ale membrilor CExN, acest fapt echivalând cu menţinerea actelor normative controversate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.