Preluarea DEUTEK de către PPG Europe BV este analizată de Consiliului Concurenţei

Postat la 30 noiembrie 2016 50 afişări

Preluarea DEUTEK de către PPG Europe BV este analizată de Consiliului Concurenţei

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin care PPG Europe BV va dobândi controlul unic direct asupra Deutek SA.

Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal. PPG Europe BV este o societate cu răspundere limitată, înregistrată conform legislaţiei din Olanda, şi face parte din grupul internaţional PPG Industries. Societăţile din grupul PPG Industries produc şi comercializează vopseluri, materiale industriale, produse chimice şi sticlă, atât pentru uz industrial, cât şi pentru uz casnic. În România, PPG Europe BV deţine controlul unic asupra societăţii PPG Coatings România SRL.

Deutek SA este o companie română, producătoare de lacuri şi vopsele. În prezent, Deutek SA produce şi comercializează, direct sau prin intermediul unor distribuitori, grunduri, emailuri, lacuri, vopsele lavabile de interior şi de exterior, vopsele acrilice, amorse, chituri ş.a.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.