Povestea unuia dintre cei mai vechi antreprenori din România. El a creat mai multe afaceri de succes în ţara noastră

Postat la 19 februarie 2024 19066 afişări

Povestea unuia dintre cei mai vechi antreprenori din România. El a creat mai multe afaceri de succes în ţara noastră

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 055. Antonio Eram, Fondator, Netopia Payments

„Am reuşit să construiesc câteva businessuri consistente plecând de la zero, într-un climat de cele mai multe ori indiferent, ca să nu spun ostil.

Am găsit şi adunat în jurul ideilor de business oameni care au crezut în ele şi împreună am definit şi uneori redefinit segmente de piaţă. Succesul pentru mine nu stă neapărat în valoarea businessului sau în cota de piaţă, ci în felul în care construcţiile noastre sunt folosite pentru a genera valoare de către toţi partenerii şi clienţii noştri. Chiar dacă am reuşit un exit în acest an, consider că sunt abia la început, oportunităţiile fiind infinite”, declară Antonio Eram, fondatorul grupului Netopia.

El a preluat supervizarea strategiei globale a grupului, în urma tranzacţiei prin care pachetul majoritar de acţiuni a fost preluat de Innova Capital, una dintre cele mai importante companii de private equitu din Europa Centrală şi de Est. În opinia lui Antonio Eram, cel mai important lucru în viaţă este stabilirea unui set de valori şi principii coroborat cu o consistenţă în aplicarea lor. Acestea trebuie să fie atât personale cât şi sociale, distincte, chiar dacă există puncte de intersescţie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.