Popularitatea lui Emmanuel Macron este în continuă scădere, ajungând la doar 30%

Postat la 04 septembrie 2017 427 afişări

Popularitatea preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, a ajuns la doar 30%, scăzând cu şapte puncte procentuale doar în luna septembrie, după anunţul legat de reformele legislaţiei din domeniul muncii, potrivit unui sondaj de opinie publicat luni, citat de Politico.eu.

Popularitatea lui Emmanuel Macron este în continuă scădere, ajungând la doar 30%

Popularitatea lui Macron se află pe un trend descendent, în ultimele trei luni înregistrând o scădere de aproximativ 30%. Sondajul a fost efectuat de compania YouGov din Franţa la comanda Huffington Post.

Această scădăre a încrederii în preşedintele francez vine în urma anunţului făcut săptămâna trecută de Macron cu privire la reformele legislaţiei din domeniul muncii. Într-un interviu acordat recent revistei Le Point, Emmanuel Macron a precizat că se aşteaptă ca cetăţenii să fie nemulţumiţi şi nerăbdători.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.