Copaci căzuţi pe carosabil, curţi inundate şi o maşină blocată în apă, după vijeliile din Bucureşti

Postat la 04 septembrie 2017 288 afişări

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru scoaterea apei din opt curţi, îndepărtarea a cinci copaci căzuţi pe carosabil şi scoaterea unui autoturism rămas blocat în apă, nefiind persoane rănite, după vijeiile din Bucureşti şi Ilfov.

Copaci căzuţi pe carosabil, curţi inundate şi o maşină blocată în apă, după vijeliile din Bucureşti

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru gestionarea a 14 situaţii de urgenţă.

Astfel, în judeţul Ilfov, angajaţii ISU au scos apa din şase curţi, au îndepărtat un copac de pe carosabil şi au scos o maşină rămasă blocată în apă, iar în Capitală au scos apa din două curţi şi au intervenit pentru îndepărtarea a patru copaci căzuţi pe carosabil.

Nu au fost persoane rănite în urma vijeliilor din Bucureşti şi Ilfov, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.