Ponta spune că l-ar primi pe Antonescu în PSD: Eu sunt un pic mai la dreapta decât el

Postat la 23 mai 2014 31 afişări

Premierul Victor Ponta spune că l-ar primi pe liderul liberal Crin Antonescu în PSD, el fiind "un pic mai la dreapta" decât acesta, şi că prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a "molipsit" de "neseriozitate" dacă vorbeşte de reducerea TVA cu opt puncte procentuale.

Ponta spune că l-ar primi pe Antonescu în PSD: Eu sunt un pic mai la dreapta decât el

 Victor Ponta a declarat, vineri, presei, la Târgu Mureş, că dacă liderul liberal Crin Antonescu va pleca din PNL, poate să vină la PSD, argumentând că acesta "are un trecut social-democrat", din moment ce a lucrat numai la stat, moment în care vicepremierul Liviu Dragnea - care l-a însoţit pe Ponta - a adăugat "poate la Teleorman", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă îi face o invitaţie lui Antonescu în acest sens, Ponta a răspuns negativ, arătând însă că "sigur" l-ar primi pe şeful liberalilor în partid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-spune-ca-l-ar-primi-pe-antonescu-in-psd-eu-sunt-un-pic-mai-la-dreapta-decat-el-12647538
12647538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.