Asistent arbitral de la Curtea de Arbitraj intermedia mita între judecătorul Stanciu şi lichidator

Postat la 22 mai 2014 40 afişări

Asistenta arbitrală Luana Udăţeanu, de la Curtea de Arbitraj Comercial, intermedia mita între judecătorul Ion Stanciu şi lichidatorul Cristina Cândea, a cărei firmă de insolvenţă era desemnată preferenţial administrator judiciar în dosarele de insolvenţă pe care magistratul le avea în lucru.

Asistent arbitral de la Curtea de Arbitraj intermedia mita între judecătorul Stanciu şi lichidator

 Judecătorii Ion Stanciu, Mircea Moldovan, Elena Rovenţa şi Ciprian Sorin Viziru, toţi de la Tribunalul Bucureşti - Secţia a VII-a civilă, acuzaţi că primeau bani şi bunuri pentru intervenţii în dosare de insolvenţă, printre care şi unele ale omului de afaceri Dan Adamescu, au fost arestaţi preventiv, printr-o decizie luată marţi de Curtea de Apel Bucureşti, la propunerea procurorilor anticorupţie.

Potrivit motivării deciziei Curţii de Apel Bucureşti de arestare a celor patru magistraţi, Luana Udăţeanu, angajată la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional, îl cunoştea pe judecătorul Ion Stanciu de la Judecătoria Sectorului 3, unde aceasta a fost grefier, şi a folosit această circumstanţă pentru a-şi asigura accesul la magistrat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asistent-arbitral-de-la-curtea-de-arbitraj-intermedia-mita-intre-judecatorul-stanciu-si-lichidator-12645232
12645232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.