Ponta le cere miniştrilor şi să nu îşi consume energia pe subiecte ca referendumul: Cineva trebuie să şi muncească

Postat la 12 iunie 2013 44 afişări

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor, în şedinţa de guvern, să se concentreze pe problemele guvernării şi să nu îşi consume "energia" pe subiecte precum cel legat de nemulţumirea preşedintelui Traian Băsescu faţă de numărul de parlamentari,spunând iar că "cineva mai trebuie să şi muncească"

Ponta le cere miniştrilor şi să nu îşi consume energia pe subiecte ca referendumul: Cineva trebuie să şi muncească

 "Noi avem de guvernat ţara şi de muncit, nu ne uităm că preşedintele nu e mulţumit de Parlament, cum va fi Constituţia, ce subiecte mai sunt în presă. Vreau să vă rog pe toţi să vă concentraţi pe ce are de făcut Guvernul. Nu vreau să fiu răutăcios, dar cineva mai trebuie să şi muncească în aparatul administrativ şi dumneavoastră aveţi această sarcină. În rest, dezbateri cum va fi, cum nu va fi, câţi parlamentari, unde sunt ei, e treaba celor care...are Parlamentul această sarcină", le-a spus premierul miniştrilor, în faţa presei.

Totodată, Ponta a subliniat faptul că eforturile miniştrilor trebuie îndreptate către soluţionarea problemelor pe care le impune actul de guvernare.

"Noi trebuie să rezolvăm problemele de zi cu zi şi cu cât mai puţină energie vă consumaţi în alte direcţii, cu atât mai multă vă rămâne pentru actul de guvernare. Vreau să dăm un mesaj foarte clar de seriozitate şi stabilitate la zona Guvernului, oamenii trebuie să ştie că lucrurile de zi cu zi le gestionăm noi", a mai spus primul-ministru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-le-cere-ministrilor-si-sa-nu-isi-consume-energia-pe-subiecte-ca-referendumul-cineva-trebuie-sa-si-munceasca-10959930
10959930
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.