Ponta, la Cotroceni, pentru o discuţie cu Băsescu. Miniştrii PNL îşi depun în bloc demisiile la ora 11.15, înainte de şedinţa de Guvern

Postat la 26 februarie 2014 51 afişări

Premierul Victor Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu privind înlocuirea miniştrilor PNL demisionari, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Mariana Câmpeanu A DEMISIONAT. Miniştrii PNL îşi vor depune în bloc demisiile din funcţie miercuri, înainte de şedinţa de Guvern, aceştia urmând să sosească până la ora 11.15 la Palatul Victoria, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Ponta, la Cotroceni, pentru o discuţie cu Băsescu. Miniştrii PNL îşi depun în bloc demisiile la ora 11.15, înainte de şedinţa de Guvern

 UPDATE 11:00 - Şedinţa de guvern - amânată până când Băsescu semnează decretele de numire a miniştrilor interimari

Şedinţa de guvern, programată iniţial pentru ora 12.00, va fi amânată până când decretele de numire a miniştrilor interimari pe posturile eliberate de PNL vor fi semnate de preşedintele Traian Băsescu şi publicate în Monitorul Oficial, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

UPDATE 10:53 - Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu Băsescu

Premierul Victor Ponta a plecat la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu privind înlocuirea miniştrilor PNL demisionari, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Ponta a anunţat anterior că, după ruperea USL, va numi miniştri interimari, dintre miniştrii PSD, pe locurile vacantate de PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-la-cotroceni-pentru-o-discutie-cu-basescu-ministrii-pnl-isi-depun-in-bloc-demisiile-la-ora-11-15-inainte-de-sedinta-de-guvern-12150969
12150969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.