Mulţi români se tem de avion. Cei mai mulţi merg în vacanţe în străinătate cu maşina

Postat la 25 februarie 2014 43 afişări

Cei mai mulţi români se tem să zboare cu avionul, care ocupă locul trei în preferinţele de transport pentru vacanţele în străinătate, după maşina proprie şi autocar, a declarat marţi într-o conferinţă Cristian Pandel, proprietarul agenţiei de turism Christian Tour.

Mulţi români se tem de avion. Cei mai mulţi merg în vacanţe în străinătate cu maşina

 "Cei mai mulţi turişti români circulă cu maşina proprie. Pe locul doi sunt încă autocarele, iar avionul ocupă locul trei. Sunt încă foarte mulţi turişti români cărora le este teamă să zboare", a spus Pandel.

El crede că piaţa zborurilor cu avionul în interes turistic, unde România ocupă un loc codaş în Europa, va creşte în următorii ani.

Christian Tour, a doua mare agenţie de turism din România ca cifră de afaceri, după Perfect Tour, a încheiat anul trecut cu afaceri de 206 milioane de lei, în creştere cu 30% comparativ cu 2012. Firma a încheiat anult trecut cu un profit net de peste 3 milioane de lei, în creştere cu 50%.

"Nu avem niciun contract cu statul şi niciun client care să aibă mai mult de 1,5% din cifra noastră de afaceri", a afirmat Pandel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/multi-romani-se-tem-de-avion-cei-mai-multi-merg-in-vacante-in-strainatate-cu-masina-12146145
12146145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.