Un fond administrat de Horia Manda a luat pachetul majoritar de acţiuni al Star Storage

Postat la 25 februarie 2014 124 afişări

Axxess Capital, managerul de investiţii al fondului Emerging Europe Accession Fund (EEAF), a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni al Star Storage SA, furnizor român soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente).

Un fond administrat de Horia Manda a luat pachetul majoritar de acţiuni al Star Storage

“Investiţia Emerging Europe Accession Fund în Star Storage are ca scop accelerarea dezvoltării afacerilor companiei. Noi credem în perspectivele pe termen lung pentru serviciile şi soluţiile de management al informaţiilor şi ne aşteptăm la o creştere de două cifre a pieţei în următorii ani. În acelaşi timp, suntem nerăbdători să lucrăm direct cu fondatorul companiei şi capabila echipă de management pentru a dezvolta în continuare compania (...)”, a spus  Horia Manda, managing partner al Axxess Capital.

Citeşte mai multe pe  www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-fond-administrat-de-horia-manda-a-luat-pachetul-majoritar-de-actiuni-al-star-storage-12145257
12145257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.