Ponta: Cu Băsescu am încheiat doar un armistiţiu. E nevoie de stabilitate în contextul Ucrainei

Postat la 06 martie 2014 36 afişări

Premierul Ponta a afirmat că între el şi preşedintele Băsescu a fost încheiat doar un "armistiţiu", deoarece este necesar ca în România să fie asigurată stabilitatea având în vedere contextul din Ucraina, şi a precizat că se aşteaptă ca până la finele anului să apară alte conflicte cu şeful statului.

Ponta: Cu Băsescu am încheiat doar un armistiţiu. E nevoie de stabilitate în contextul Ucrainei

 El a spus miniştrilor, în şedinţa de guvern, că armistiţiul dintre Guvern şi preşedinte a fost impus de realitatea regională şi de faptul că partenerii europeni şi transatlantici au nevoie de o Românie stabilă, democratică şi serioasă, dar a precizat că nu este şi nici nu va fi "pace" până în decembrie.

"Am văzut un val de optimism că e pace între Guvern şi preşedinte. Eu nu-mi fac asemenea iluzii şi n-aş vrea să iluzionez pe nimeni. Nu e deloc pace şi nici nu cred că va fi pace până în decembrie, când vom avea un preşedinte care va înţelege să fie preşedinte-arbitru şi nu preşedinte-jucător. Aseară, a fost doar un armistiţiu impus de două lucruri: de votul Parlamentului de marţi - şi mulţumesc încă o dată tuturor parlamentarilor de la toate grupurile politice care ne-au sprijinit - şi de realitatea regională şi europeană", le-a spus Ponta noilor miniştri, reuniţi în a doua şedinţă de Guvern de la învestire.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-cu-basescu-am-incheiat-doar-un-armistitiu-e-nevoie-de-stabilitate-in-contextul-ucrainei-12209533
12209533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.