Politician român arestat în SUA pentru furt. Folosea o perucă pentru deghizare

Postat la 05 august 2018 1275 afişări

Politician român arestat în SUA pentru furt. Folosea o perucă pentru deghizare

Un român de 50 de ani, fost candidat la Primăria oraşului Pantelimon, este acuzat în SUA pentru furt. Poliţiştii i-au descoperit în maşină mai multe cărţi de credit furate, telefoane, bani, dar şi o perucă cu care acesta de deghiza.

George Piha, 50 de ani, a fost oprit la Bethlehem, New York, pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Însă, la controlul făcut în maşină, poliţiştii au descoperit că acesta ar putea fi autorul unor fapte mult mai grave, relatează timesunion.com.

În maşină, George Piha avea mai multe carduri de credit, mai multe telefoane şi tablete Apple şi Microsoft, aproximativ 10.000 de dolari, o perucă, dar şi mai multe haine - toate folosite la deghizare.

Poliţia a stabilit că bunurile respective proveneau din furturi înregistrate în ultimele 48 de ore.

Românul este, însă, suspectat de săvârşirea mai multor furturi înregistrate în ultimele luni în Albany, Saratoga, Rensselaer, Erie, Monroe, Onondaga şi Oneida.

Poliţia din Bethlehem a transmis că ancheta continuă şi lucrează cu mai multe structuri în cazul românului.

George Piha a candidat la primăria oraşului Pantelimon în 2012, din partea PMP.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.