TVR, în mijlocul unui scandal uriaş! S-a îndreptat împotriva şefilor, în direct: "Vreau să ştie toată lumea! E frustrant, oamenii trebuie să ştie adevărul". Discursul-manifest al Alinei Alexoi

Postat la 05 august 2018 982 afişări

Prezentă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Glasgow, Scoţia, comentatoarea TVR Alina Alexoi a răbufnit în direct, duminică, şi s-a îndreptat spre şefii televiziunii publice.

TVR, în mijlocul unui scandal uriaş! S-a îndreptat împotriva şefilor, în direct: "Vreau să ştie toată lumea! E frustrant, oamenii trebuie să ştie adevărul". Discursul-manifest al Alinei Alexoi

Dacă ceilalţi comentatori prezenţi în Scoţia au avut parte de tot sprijinul televiziunilor şi de echipamentele necesare pentru a asigura un comentariu profesionist, Alina Alexoi nu a primit niciun fel de ajutor din partea şefilor săi. Trimisă să comenteze de pe telefonul mobil propriu, jurnalista i-a ţinut la curent pe telespectatori cu tot ceea ce se întâmplă în finalele pe aparate, dar, la un moment dat, a decis că e momentul ca opinia publică să afle adevărul despre condiţiile precare cu care se confruntă la locul de muncă.

În direct, Alexoi a spus lucrurilor pe nume şi a dat în vileag contextul foarte greu în care îşi desfăşoară activitatea: "Vreau să ştie toată lumea: comentez la telefon. Aş vrea să ştiu unde e greşeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greşit sau nu. Nu e deloc uşor, e frustrant, oamenii e bine să ştie adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aş vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorţit.

E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căşti la monitor şi eu sunt pe telefon. Mi-a amorţit urechea. Nu mai am mâini să caut informaţii, pentru că stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu", a fost discursul-protest al jurnalistei, duminică, în ziua în care Denisa Golgota a obţinut o mare performanţă - bronz în finala de la sărituri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.