Mare suspans, mare suspendare

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 21 noiembrie 2011 15 afişări

După gafa PSD cu schimbarea eşuată de la şefia Senatului a lui Mircea Geoană cu Titus Corlăţean, USL a reînviat tema suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

De data aceasta, motivul este declaraţia preşedintelui că, indiferent de rezultatul sesizării de către opoziţie la Curtea Constituţională a îngheţării pensiilor şi salariilor în 2012, "bani nu există" în buget pentru majorarea acestora.

PSD, PNL şi PC au anunţat că studiază ideea unei proceduri de suspendare a preşedintelui, chiar şi în lipsa unei majorităţi în Parlament - un exerciţiu care ilustrează mesajul de "gălăgie politică" incriminat recent de Jeffrey Franks pentru neîncrederea în capacitatea de redresare economică a României.

Decizia partidelor va fi anunţată în cursul zilei de luni, după ce juriştii acestora vor fi studiat problema.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/mare-suspans-mare-suspendare-8992529
8992529
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.