Cei 17 care iau de la stat salarii de 2 mil. € - Ionut Popescu: Mie mi-e rusine de mama

Postat la 11 februarie 2010 49 afişări

Aproape doua milioane de euro. Acesta este bugetul de salariu pentru 2010 al celor 17 angajati ai Fondului Proprietatea, institutie la care statul roman este actionar majoritar si in conducerea caruia la fiecare schimbare de majoritate politica din Romania se modifica si conducerea.

Acum, institutia este condusa de Ionut Popescu. De ieri, au fost primiti si fostul ministru, Gheorghe Pogea, dar si secretarul de stat, Gratiela Iordache. La un calcul simplu, rezulta ca pe luna, fiecare din cei 17 castiga in jur de 8.000 de euro. Ieri, dupa ce si-a votat bugetul de salarii, seful institutiei a iesit public declarand ca va propune ca din martie sa-i fie micsorata leafa la putin peste 1.000 de euro, pentru ca "mi-era rusine sa nu ma intrebe mama ca nu cresc pensiile din cauza salariului meu". Cititi mai jos ce a raspuns Ionut Popescu atunci cand a fost intrebat de Gandul daca nu-i este "rusine" si de o alta indemnizatie pe care o tine la secret.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/politic/cei-17-care-iau-de-la-stat-salarii-de-2-mil-ionut-popescu-mie-mi-e-rusine-de-mama-5495995
5495995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.