PMB a demarat lucrările de modernizare şi adaptare a peroanelor de pe linia tramvaiului 41

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 iulie 2022 62 afişări

PMB a demarat lucrările de modernizare şi adaptare a peroanelor de pe linia tramvaiului 41

PMB a demarat lucrările de modernizare şi adaptare a peroanelor de pe linia tramvaiului 41 la noile tramvaie Imperio produse de Astra Vagoane. Lucrările presupun extinderea peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi, instalarea de garduri de protecţie pentru călători şi mobilier.

Primăria Capitalei (PMB-n.r.) a demarat lucrările de modernizare şi adaptare a peroanelor de pe linia tramvaiului 41, potrivit unui comunicat de presă.

”Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a început lucrările de modernizare la peroanele liniei de tramvai 41 de la staţia Braşov, iar de luni, 1 august 2022, va demara execuţia peroanelor staţiei Orşova. Conform graficului de lucrări, urmează peroanele staţiilor Agronomiei, Parc Drumul Taberei, Caşin. Pe durata desfăşurării lucrărilor, tramvaiele nu vor opri în staţiile la care se lucrează. Modernizarea celor 14 peroane de pe linia tramvaiului 41, care necesită adaptarea la noile tramvaie Imperio produse de Astra Vagoane, are o valoare de aproximativ 4.500.000 lei fără TVA, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 4 luni, plus 2 pentru recepţie”, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El precizează că lucrările presupun extinderea peroanelor, accesibilizarea pentru persoanele cu dizabilităţi, instalarea de garduri de protecţie pentru călători, semne de circulaţie şi mobilier urban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan,
peroane,
lucrari,
tramvai,
adaptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.