Piteşti: Bărbatul rănit grav după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism a murit la spital. Numărul victimelor a ajuns la trei

Postat la 31 octombrie 2013 32 afişări

Bărbatul rănit grav după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism intrat pe contrasens, al cărei şofer este suspectat că a obţinut fraudulos permisul, a murit, joi, la Spitalul Judeţean Argeş, astfel că numărul persoanelor decedate în accident a ajuns la trei, alte cinci persoane fiind rănite.

Piteşti: Bărbatul rănit grav după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism a murit la spital. Numărul victimelor a ajuns la trei

 Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost grav rănit în urma accidentului produs marţi pe un bulevard din Piteşti, unde o ambulanţă BGS care transporta la dializă şase pacienţi a fost lovită de un autoturism BMW.

În urma accidentului, bărbatul de 60 de ani a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde a murit joi.

"Pacientul era la Terapie Intensivă, în comă, în stare vegetativă. Pacientul nu mai avea nicio şansă", a declarat şeful Secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, dr. Constantin Păun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pitesti-barbatul-ranit-grav-dupa-ce-o-ambulanta-a-fost-lovita-de-un-autoturism-a-murit-la-spital-numarul-victimelor-a-ajuns-la-trei-11595147
11595147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.