Peste 350 de medici din Indonezia s-au infectat cu COVID-19, deşi erau vaccinaţi. Unii dintre ei au fost internaţi şi au avut nevoie de oxigen

Postat la 18 iunie 2021 98 afişări

Peste 350 de medici din Indonezia s-au infectat cu COVID-19, deşi erau vaccinaţi. Unii dintre ei au fost internaţi şi au avut nevoie de oxigen

Peste 350 de medici din Indonezia s-au infectat cu varianta Delta a coronavirusului, deşi erau vaccinaţi anti-COVID.

Medicii au primit vaccinul Sinovac, serul produs de China.

Zeci dintre medicii infectaţi cu coronavirus au făcut forme grave ale bolii, au fost internaţi în spital şi au avut nevoie şi de oxigen.

Peste 350 de medici din Indonezia au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, deşi erau vaccinaţi cu serul Sinovac, produs de chinezi, relatează Reuters.

Persoanele care lucrează în domeniul sănătăţii din Indonezia au fost printre primele care au primit vaccinul anti-COVID în momentul în care a început vaccinarea la nivel global, în ianuarie 2021.

Aproape toţi au fost vaccinaţi cu Sinovac, dezvoltat de chinezi, iar cei mai mulţi dintre medici au fost asimptomatici şi au intrat în izolare la domiciliu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
indonezia,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.