„Pentru cei care cred ca puscariasii isi executa pedepsele in conditii inumane va invit sa vizitati ( ca nu va doresc sa stati pe acolo) Spitalele de Pediatrie.”

Postat la 26 octombrie 2017 86 afişări

Susţinătorii PSD reclamă faptul că deţinuţii nu au nicio vină, sunt şi ei oameni iar legea trebuie respectată.

 Însă nu asta deranjează. Deranjează efortul depus doar în această direcţie. De ce ministrul Justiţiei, ca să-şi facă o idee corectă despre cetăţenii României, nu merge într-un spital din provincie? Dar ministrul Sănătăţii? Dar premierul României? Dar Liviu Dragnea? Dar ministrul Muncii? Pentru că ar vedea aşa ceva iar din vilele domniilor lor lumea este frumoasă.

 

Pe Facebook, Ioana Spataru a adăugat fotografii cu mesajul: „Pentru cei care cred ca puscariasii isi executa pedepsele in conditii inumane va invit sa vizitati ( ca nu va doresc sa stati pe acolo) Spitalele de Pediatrie !!! Sa vedeti acolo conditii inumane, sa vedeti mame care stau 24 din 24 pe un scaun ( din fier) si abia pun capul pe un colt din patul mizer al copilului.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.