Maşina care se conduce singură şi autobuzul în care angajaţii lucrează în drum spre serviciu, prezentate la un târg de joburi pentru studenţi

Postat la 25 octombrie 2017 90 afişări

O maşină care în viitor va merge fără şofer, precum şi un autobuz în care angajaţii lucrează în drum spre locul de muncă au fost prezentate, miercuri, în cadrul unui târg de joburi pentru studenţi, la Timişoara, transmite corespondentul Mediafax.

Maşina care se conduce singură şi autobuzul în care angajaţii lucrează în drum spre serviciu, prezentate la un târg de joburi pentru studenţi

Peste 50 de companii le oferă studenţilor şi absolvenţilor interesaţi sute de oferte de practică, internship-uri şi posibilităţi de angajare, în cadrul celui mai mare târg universitar de joburi din România, “Zilele Carierei”, care este organizat de Universitatea Politehnica din Timişoara, de miercuri până joi.

Directorul Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara, Florin Bodin, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că prin organizarea acestui târg de joburi, care a ajuns la ediţia cu numărul unsprezece, se doreşte ca studenţii să acumuleze cât mai multă experienţă pentru a se putea angaja mai uşor.

“Organizăm acest eveniment pentru că vrem ca studenţii care se află în prag de angajare să aibă cât mai multă experienţă. Companiile vin cu foarte multe oferte, astfel că pe durata facultăţii pot să câştige această experienţă. Avem oferte şi pentru cei care au terminat facultatea, care-şi caută un loc de muncă. Am venit cu noutăţi pentru studenţi, care au posibilitatea de a avea mobilităţi în Serbia. De asemenea, studenţi din Serbia pot veni la noi. Majoritatea ofertelor din cadrul târgului sunt adresate studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare”, a afirmat Florin Bodin.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.