PC Garage devine parte a grupului eMAG

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 aprilie 2016 628 afişări

PC Garage, magazin specializat în produse IT şi electronice, devine parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat una aprilie. În continuare, PC Garage îşi va dezvolta independent brandul şi echipa şi va intra pe pieţe noi cu ajutor strategic din partea eMAG.

PC Garage devine parte a grupului eMAG

“Această tranzacţie reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România şi regional”, a spus Marius Ghenea. Iulian Stanciu, CEO eMAG, a declarat că "PC Garage este un nume puternic şi apreciat care a reuşit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare şi cunoaştere foarte bună a produsului şi a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate şi oamenii talentaţi din echipă. Având în vedere creşterea industriei de jocuri peste tot în lume şi poziţionarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională şi creşterea gamei de produse şi servicii."

PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea şi platforma PC Garage vor fi păstrate şi dezvoltate.

Fondat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu peste 40.000 produse active şi reprezintă un reper pentru toţi pasionaţii de produse gaming şi IT. Compania va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea şi platforma PC Garage vor fi păstrate şi dezvoltate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pc-garage-devine-parte-a-grupului-emag-15259861
15259861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.