Pascariu, Tarom: Heinzmann nu a îndeplinit nici 30% din obiectivele propuse în planul de management

Postat la 03 iulie 2013 44 afişări

Directorul general al Tarom nu a respectat decizia Consiliului de Administraţie de a îngheţa angajările, nu a început procesul de restructurare şi nu a îndeplinit nici 30% din obiectivele propuse în planul de management, a declarat miercuri într-o conferinţă Dan Pascariu, preşedintele CA al Tarom.

Pascariu, Tarom: Heinzmann nu a îndeplinit nici 30% din obiectivele propuse în planul de management

 Pascariu a spus că din aceste motive Consiliul de Administraţie i-a solicitat directorului general, Christian Heinzmann, să accepte reducerea mandatului de la patru ani la un an.

Preşedintele CA al Tarom a afirmat că Heinzmann a angajat 40 de persoane. Deşi i s-a cerut să renegocieze contractele angajaţilor, acesta a reuşit să modifice un singur contract.

Pascariu a adăugat că un expat singur care conduce o companie de stat este pierdut, pentru că un străin într-o astfel de poziţie este izolat.

"Un expat în fruntea unei companii de stat este pierdut. Recomandarea pe care o voi face Guvernului este să nu mai facă acest experiment", a afirmat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pascariu-tarom-heinzmann-nu-a-indeplinit-nici-30-din-obiectivele-propuse-in-planul-de-management-11077494
11077494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.