Pasagerul care a pierdut avionul Ethiopian Airlines. Bărbatul povesteşte despre coincidenţele stranii care i-au salvat viaţa | FOTO

Postat la 15 martie 2019 378 afişări

Un bărbat susţine că a pierdut în ultima clipă zborul 302 al companiei Ethiopian Airlines, care s-a prăbuşit duminică cu 157 de persoane la bord, relatează Buzzfeed News.

Pasagerul care a pierdut avionul Ethiopian Airlines. Bărbatul povesteşte despre coincidenţele stranii care i-au salvat viaţa | FOTO

Antonis Mavropoulos a distribuit o fotografie cu biletul de îmbarcare pe Facebook, aceasta fiind acompaniată de o descriere emoţionantă, intitulată „Ziua mea norocoasă”. Bărbatul dezvăluie în postare evenimentele care au dus la pierderea zborului 302.

Avionul cu destinaţia spre Nairobi a decolat la 08.38 de la aeroportul international Addis Ababa Bole şi a pierdut contactul cu baza şase minute mai târziu, conform reprezentanţilor companiei Ethiopian Airlines. Printre pasagerii de la bordul avionului Boeing 737 Max 8 se numărau 149 de călători şi opt membri de personal.

 

Bărbatul locuieşte în Grecia şi conduce o companie de reciclare. Acesta călătorea spre Nairobi pentru o conferinţă despre ecologie, cu un zbor de legătură în Addis Ababa. Atunci când primul său zbor a aterizat în Etiopia, Mavropoulos spune postului de ştiri grecesc Skai TV că a avut mai puţin de 30 de minute la dispoziţie pentru a ajunge la poarta de îmbarcare.

 

„Când am ajuns, îmbarcarea se încheiase şi am văzut cum ultimii pasagerii mergeau în tunel spre avion”, spune acesta în postarea pe Facebook, care a devenit virală. „Am ţipat să mă lase să mă îmbarc, dar nu mi s-a mai dat voie”, adaugă acesta.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pierdere,
barbat,
avion,
pasager

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.