În timp ce vedetele Hollywoodului sunt ocupate de injecţiile cu botox, o agenţie a hotărât să promoveze modelele de vârsta a treia, pentru a arăta că frumuseţea nu are vârstă

Autor: Andra Stroe Postat la 29 martie 2019 306 afişări

În timp ce vedetele Hollywoodului sunt ocupate cu injecţii cu botox, liftinguri faciale şi alte tratamente, într-o încercare zadarnică de a împiedica trecerea inevitabilă a timpului, o agenţie rusă de modeling a hotărât să promoveze modelele de vârsta a treia, pentru a arăta că frumuseţea nu are vârstă.

Într-o societate care crede că femeile au o dată de expirare, frumuseţea celor care îmbătrânesc cu graţie a început să fie trecută cu vederea. De aceea, agenţie rusă de modeling Oldushka a realizat un proiect care surprinde frumuseţea îmbătrânirii într-o serie de imagini uimitoare.

Agenţia reprezintă modele cu vârste cuprinse între 45 şi 85 de ani, pentru a arăta că, în afară de etnie, culoare sau reutate, şi vârsta reprezintă o barieră care ar trebui îndepărtată din industria modei. Agenţia a fost creată în urma unui proiect al fotografului Igor Gavar, care a realizat un album cu modele de vârsta a treia. Majoritatea au peste 60 de ani, singurul model masculin mai tânăr fiind Sergey, cu vârsta de 45 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agentie,
modele,
rusia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.