Demisie de răsunet la Palatul Victoria. Unul dintre cei mai vechi membri şi-a dat demisia din PSD şi din Guvern

Postat la 29 martie 2019 867 afişări

Roxana Popa, consilier în Cabinetul premierului Viorica Dăncilă, a anunţat, vineri pe Facebook, că a demisionat din funcţia pe care o deţine în cadrul Guvernului, precum şi din PSD, precizând în scrisoarea demisiei că PSD s-a îndepărat de valorile stângii europene.

Demisie de răsunet la Palatul Victoria. Unul dintre cei mai vechi membri şi-a dat demisia din PSD şi din Guvern

„Vă aduc la cunoştinţă demisia din calitatea de membru cu o vechime de 15 ani, a Partidului Social Democrat, ca urmare a îndepărtării PSD de valorile stângii europene. Demisia este valabilă de azi, 29.03.2019”, arată un document postat de Roxana Popa, vineri, pe Facebook, însoţită de mesajul „Pentru ca eu cred în mine şi într-un sistem de valori real!”.

 

Roxana Popa a fost consilierul actualului premier încă de pe vremea când aceasta era europarlamentar.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
demisie,
consilier,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.