Rareş Bogdan deschide lista PNL la alegerile europarlamentare. Prima declaraţie a moderatorului TV

Postat la 14 martie 2019 61 afişări

Jurnalistul Rareş Bogdan a declarat, joi pentru MEDIAFAX, că va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, precizând că a luat această decizie pentru ca formaţiunea să devină primul partid al României.

Rareş Bogdan deschide lista PNL la alegerile europarlamentare. Prima declaraţie a moderatorului TV

„M-am hotărât să candidez cap de listă pentru PNL. Candidez ca PNL să devină pentru prima dată în istoria post-decembristă primul partid din România. Pe 26 mai, PNL are şansa istorică să fie primul partid al României. Nu vreau nicio funcţie în partid, rămân simplu membru de partid la Sectorul 1 Bucureşti. Funcţiile în partid se câştigă. Dacă cei din partid vor considera că le aduc un plus, ei vor hotărî. Eu deocamdată nu doresc o funcţie în partid”, a afirmat Rareş Bogdan, pentru MEDIAFAX.

 

Liberalii au validat lista pentru alegerile europene din 26 mai în şedinţele BEX şi BPN ale partidului. Au fost exprimate 32 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă”, iar două voturi au fost nule. La reuniunea Biroului Politic Naţional al partidului a participat Rareş Bogdan.

 

Conform surselor politice ale MEDIAFAX, configuraţia listei PNL pentru alegerile europene este următoarea:

 

1. Rareş Bogdan, jurnalist Realitatea TV

2. Mircea Hava, primar Alba Iulia

3. Siegfried Mureşan, europarlamentar

4. Daniel Buda, europarlamentar

5. Adina Vălean, europarlamentar

6. Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL, fost preşedinte PDL

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
tv,
bucuresti,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.