Parcarea de la Universitate este ocupată în proporţie de 60%

Autor: Mediafax Postat la 07 februarie 2013 48 afişări

Locurile din parcarea subterană de la Universitate au fost ocupate 60%, în medie, de la deschidere, doar patru% dintre utilizatori având abonament, a declarat ieri reprezentantul grupului Interparking, Mihail Antol.

Locurile din parcarea subterană de la Universitate au fost ocupate 60%, în medie, de la deschidere, doar patru% dintre utilizatori având abonament, a declarat ieri reprezentantul grupului Interparking, Mihail Antol. "Procentul de ocupare a locurilor de parcare de care dispunem este de 60, aceasta fiind o medie a primelor luni de funcţionare", a spus Mihail Antol. El a precizat că, în luna decembrie 2012, parcarea subterană de la Universitate a avut un grad de ocupare de aproape sută%, în această perioadă fiind organizate mai multe evenimente în piaţa amenajată deasupra parcării, cel mai mare fiind Târgul de Crăciun. Şoferii care şi-au lăsat maşinile în parcarea subterană de la Universitate au putut parca gratuit timp de două săptămâni după deschidere. Apoi, timp de o lună, şoferii nu au plătit pentru primele două ore de parcare.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parcare,
Universitate,
ocupată
/actualitate/parcarea-de-la-universitate-este-ocupata-in-proportie-de-60-10549313
10549313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.