(P) Terapia - peste 100 de ani de grijă pentru oameni, pentru viaţă

Autor: Publicitate Postat la 18 aprilie 2022 32 afişări

(P) Terapia - peste 100 de ani de grijă pentru oameni, pentru viaţă
  • Terapia – o companie SUN PHARMA este cea mai importantă companie de medicamente generice şi produse OTC din România
  • De mai mult de un secol, Terapia este sinonima cu experienţa, tradiţia, cercetarea şi inovaţia în slujba oamenilor şi a vieţii
  • Terapia a schimbat în mod pozitiv viaţa a generaţii întregi de români, datorită medicamentelor inovatoare pe care le-a produs în cei peste 100 de ani de activitate neîncetată

Menţinerea unei stări bune de sănătate depinde foarte mult de grija şi interesul pe care îl acordăm acesteia de-a lungul vieţii noastre. Aşadar, mai ales atunci când este vorba despre bunul cel mai de preţ, sănătatea noastră, ne dorim să avem alături un partener de încredere.

Terapia - mai mult de un secol de grijă pentru sănătatea oamenilor

Inovarea pentru a îmbunătăţi sănătatea oamenilor este cea mai potrivită caracteristică a companiei Terapia, care a cunoscut o puternică evoluţie timp de peste 100 de ani, aducând modalităţi moderne de tratare a bolilor care, astăzi, ne ajută să ne bucurăm de o viaţă mai sănătoasă.

Produsele Terapia conving prin inovaţie, calitate şi eficientă, de peste 100 de ani

De mai bine de un secol, Terapia – o companie SUN PHARMA s-a dedicat să răspundă nevoilor de sănătate în schimbare ale oamenilor, oferindu-le cele mai avansate soluţii. Fie că este vorba de medicamente sau

produse farmaceutice care se eliberează fără reţetă ori dispozitive medicale, Terapia a continuat să inoveze, aducând în mod constant o schimbare pozitivă în felul în care oamenii îşi pot îngriji sănătatea.

Expertiza Terapia în cercetare şi dezvoltare precum şi orientarea constantă către investiţii în tehnologii de producţie avansate şi echipamente de ultimă generaţie permit companiei furnizarea de produse inovatoare la cel mai înalt standard calitativ.

Actualmente, Terapia deţine peste 300 de forme farmaceutice şi un portofoliu extins de produse ce include medicamente inovatoare, generice şi biologice, pentru a acoperi nevoile de tratament ale unui număr mare de afecţiuni, ceea ce poziţionează compania între cei mai mari producători de medicamente din ţară.

Terapia - o companie SUN PHARMA îşi va menţine angajamentul de a avansa progresul în materie de sănătate încă mulţi ani, de acum înainte, continuând să fie alături de oameni pentru a-i ajuta să îşi pună sănătatea pe primul loc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
terapie,
oameni,
viata,
companie,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.