(P) Performanţa sistemului de sănătate poate creşte prin digitalizare. Arggo Consulting a dezvoltat pe baza platformei Arggo BPM o aplicaţie de healthcare dedicată clinicilor medicale şi spitalelor

Postat la 15 octombrie 2020 89 afişări

(P) Performanţa sistemului de sănătate poate creşte prin digitalizare. Arggo Consulting a dezvoltat pe baza platformei Arggo BPM o aplicaţie de healthcare dedicată clinicilor medicale şi spitalelor

Arggo Consulting, prin echipa sa care are peste 20 ani de experienţă pe piaţa de consultanţă şi dezvoltare de software, a creat şi implementat soluţii pentru numeroase industrii de la real estate, retail şi construcţii, până la distribuţie, servicii, F&B şi agricultură. Unul dintre sectoarele pentru care creează aplicaţii de business, cu ajutorul platformei Arggo BPM este cel de healthcare. Cu ajutorul platformei se pot proiecta şi automatiza fluxuri de orice complexitate, dezvoltând aplicaţii rapid şi uşor fără a necesita cunoştinţe de programare.

Arggo Consulting a lansat platforma Arggo BPM (Business Process Management) care oferă flexibilitatea de a crea aplicaţii personalizate prin optimizarea proceselor de business, oferind persoanelor cu funcţie de decizie o imagine transparentă şi centralizată a activităţii companiei din care fac parte. Arggo BPM este o platformă modulară bazată pe cele mai noi tehnologii de dezvoltare software.

Printre clienţii Arggo Consulting care utilizează sau îşi construiesc aplicaţii de business pe baza platformei Arggo BPM putem enumera companii precum: Catena, Fildas, Doctor Leahu, Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Comfert, Qualitance, Băneasa Shopping City, Baumit, Libra Internet Bank, Kruk, Klass Wagen, Klarwin, Kwizda Agro, Redoxim, Viarom etc.

Arggo Consulting pe baza platformei Arggo BPM a creat  o aplicaţie dedicată sectorului de healthcare. Aplicaţia Healthcare este destinată spitalelor, clinicilor medicale şi spaţiilor de locuit asistate şi este optimizată pentru navigarea prin sistemul de lucru unificat al tuturor departamentelor sau specializărilor medicale. Acest lucru se face printr-o interfaţă intuitivă şi uşor de utilizat a aplicaţiei.

Soluţia Arggo BPM se pretează pentru această industrie deoarece permite automatizarea fluxurilor complexe în special a celor ce necesită multe niveluri de aprobări sau programări cum ar fi parcursul unui pacient pe la mai multe cabinete şi specializări din cadrul unui spital sau a unei clinici medicale.

Spre exemplu, cu ajutorul Arggo BPM, pentru fluxul dedicat pacienţilor se pot gestiona programările, vizitele în clinici, se pot defini statusurile medicale sau crearea şi implementarea planului de tratament, realizarea şi încasarea devizului. Toate acestea prin intermediul interfeţelor user-friendly, accesibile atât de pe PC, cât şi mobile.

Platforma Arggo BPM permite integrarea cu orice sistem intern sau extern pe care îl are instituţia de sănătate. Aceste sisteme pot fi de la ERP, la CRM, până la sisteme de call center şi aplicaţii mobile, care pot fi servicii interne sau externalizate al instituţiei medicale.

De exemplu, programarea unui pacient poate fi realizată la recepţia clinicii, în cabinetul medical, dar şi prin apel la call center sau programare online. Căutarea unui pacient sau crearea unuia nou poate fi realizată direct şi sincronizată în timp real cu sistemele de back-office ale clinicii sau spitalului. Documentele generate pot fi stocate în sistemul de gestionare a documentelor clinicii sau instituţiei medicale.Implementarea unei astfel de soluţii are numeroase avantaje de la faptul că răspunde nevoilor administrative ale oricărei instituţii medicale, la asigurarea unui acces centralizat şi instant la fişele medicale ale pacienţilor pentru un diagnostic precis şi rapid. De asemenea permite call-center-ului şi recepţiei să facă programări pentru consultaţii verificând în acelaşi timp disponibilitatea fiecărui medic.

Aplicaţia de healthcare aduce un plus valoare la experienţa pacientului cu instituţia de sănătate şi oferă acesteia posibilitatea de a avea un istoric al pacientului, dar şi posibilitatea de a le reaminti pacienţilor când să revină la controlul medical periodic.

În cadrul aplicaţiei există anumite niveluri de restricţie pentru utilizatori, astfel încât să nu fie puse în pericol datele personale şi de confidenţialitate ale pacienţilor, iar datele medicale ale acestora pot fi vizualizate doar de medicii implicaţi în planurile de tratament. Astfel, aplicaţia respectă standardele de securitate şi conţinutul noţiunii de secret profesional definit de Codul de Deontologie Medicală.

Soluţia de healthcare pe baza platformei de BPM a fost dezvoltată de echipa noastră din dorinţa de a ajuta jucătorii din sectorul sănătăţiisă creeze o cultură a transformării modelelor de afaceri, mutând accentul pe investiţii de capital inteligente, în special pe noile tehnologii, cum ar fi automatizarea. Cu ajutorul soluţiei de healthcare instituţiile medicale, indiferent care sunt acestea, pot avea un acces mult mai facil la informaţiile despre pacienţi, datorită oportunităţilor pe care le creează analiza datelor, însă fără a neglija constrângerile legate de protecţia vieţii private şi a datelor personale, obligaţiile de etică şi de conformitate. Instituţiile medicale care înţeleg care sunt tendinţele şi acţionează asupra modului în care pacientul este tratat, şi cum răspunde acesta la toate resursele online sau la alte tehnologii, vor fi probabil mai bine poziţionate în noul context.” a spus Otilia Ionaşcu, Product Development Manager al companiei Arggo Consulting.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.