(P) Cele mai bune telefoane Xiaomi în prezent

Postat la 22 iunie 2021 351 afişări

(P) Cele mai bune telefoane Xiaomi în prezent

Xiaomi este probabil cel mai prolific brand de telefoane din lume, în acest moment. Compania pare să scoată un telefon nou la fiecare săptămâni, fie că o face sub numele principalului său brand sau sub diferite sub-mărci şi spinoff-uri care se presupune că au devenit „independente”.

Acest lucru ar fi enervant dacă dispozitivele ar fi mediocre şi leneşe, dar nu este cazul. Telefoanele emblematice ale Xiaomi au devenit foarte bune. Iar ofertele sale de telefoane ieftine şi de nivel mediu oferă mai multă valoare decât ceea ce oferă concurenţii la acelaşi preţ.

Dar, având atât de multe dispozitive, compania poate deruta consumatorii. De aceea, suntem aici pentru a te ajuta! Iată care sunt cele mai bune telefoane Xiaomi de pe piaţă în acest moment.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Reputaţia Xiaomi era că este un producător care face telefoane bune, dar nu grozave, care se vând la preţuri mici. Dar Xiaomi s-a îndepărtat cu succes de această imagine, în ultimii ani, devenind acum cunoscut drept producătorul unora dintre cele mai bune telefoane Android.

Xiaomi Mi 11 Ultra este exemplul perfect al acestei schimbări. Cu o cameră principală care utilizează cel mai mare senzor de imagine din industrie (Sharp's Aquos R6 are tehnic un senzor mai mare, dar nu este încă la vânzare), un ecran luminos şi vibrant LTPO 120Hz cu rezoluţie WQHD + şi un procesor Snapdragon 888, Xiaomi Mi 11 Ultra vine cu cele mai noi şi mai bune componente care se pot lupta chiar şi cu Samsung Galaxy S21 Ultra. Xiaomi Mi 11 Ultra depăşeşte, de asemenea, Samsung, şi în alte domenii, cum ar fi încărcarea wireless mai rapidă şi un obiectiv ultra-larg superior. Dacă mai adaugi şi rezistenţa la apă şi praf IP68 şi încărcare wireless rapidă de 67 W, acesta nu este doar cel mai bun smartphone posibil al Xiaomi, ci, fără îndoială, cel mai bun smartphone de pe piaţă.

Xiaomi POCO F3

Xiaomi a lansat sub-marca POCO acum trei ani şi a folosit platforma pentru a lansa un telefon cu specificaţii aproape emblematice la un preţ foarte atractiv. POCO F3, lansat în martie, continuă această strategie. În jurul valorii de 349 euro (1.500 lei), POCO F3 oferă un afişaj de 120Hz, un procesor Snapdragon 870 (care este un Snapdragon 865+ actualizat), un set solid de camere şi un design premium din sticlă şi aluminiu. Un astfel de set atrăgător de componente hardware la un preţ sub 500 de euro este fără rival. Deci, cu excepţia cazului în care vrei cu adevărat să te bucuri de cele mai bune telefoane flagship, POCO F3 este cel mai bun telefon Xiaomi pe care să îl cumperi din punct de vedere valoric.

Xiaomi Mi Mix Fold

Da, ştim - această categorie este un pic înşelătoare în acest moment, deoarece Xiaomi are un singur telefon pliabil, deci nu există altă opţiune decât Mi Mix Fold. Cu toate acestea, Mi Mix Fold este o combinaţie destul de impresionantă de componente hardware, tehnologie de ultimă generaţie şi un preţ rezonabil (pentru un telefon pliabil).

Mi Mix Fold rulează pe Snapdragon 888, cu o cameră principală de 108MP şi un nou „obiectiv lichid” care se dublează ca teleobiectiv şi macro. Dar, desigur, cea mai mare atracţie este că este atât un smartphone, cât şi o tabletă de 8 inci. Dacă vrei un telefon pliabil care rulează software-ul Xiaomi sau dacă vrei cel mai accesibil telefon pliabil mare în acest moment, Mi Mix Fold este răspunsul.

Din păcate, spre deosebire de majoritatea telefoanelor din această listă, Mix Fold este o versiune exclusivă pentru China, deci dacă nu locuieşti în China, importul prin intermediul unor companii terţe este singura metodă de cumpărare.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Pro vine la un preţ imbatabil şi oferă atât un ecran AMOLED de 120Hz, cât şi o cameră de 108MP - două componente hardware care au reprezentat atuuri majore ale telefoanelor scumpe, în urmă cu doar un an.

De asemenea, primeşti o baterie de 5.020 mAh care durează toată ziua, un procesor Snapdragon 732G şi un Gorilla Glass 5 care protejează ecranul mare de 6,7 inci. Camera ultra-largă de 8MP este puţin slabă şi nu există deloc lentile zoom, dar acestea sunt compromisuri de înţeles pentru un telefon mid-ranger.

Xiaomi POCO X3 Pro

POCO X3 Pro oferă un ecran de 120Hz, Snapdragon 860, un sistem cu cameră foto cvadriplă şi o baterie mare de 5060 mAh într-un pachet de sub 1.000 de lei. Deşi ecranul este doar un panou LCD în loc de OLED, este de 120Hz şi animaţiile par netede. Sincer, nu există un telefon care să ofere mai mult în această gamă de preţuri.

Xiaomi POCO M3

Funcţionând pe un Snapdragon 662 fără zoom sau lentilă ultra-largă, POCO M3 nu este în niciun caz apropiat de un telefon flagship, dar pentru circa 750 de lei este un telefon extrem de bun pentru acest preţ. Vei primi un ecran mare de 1080p, o cameră principală capabilă de 48MP şi o cameră foto selfie de 8MP, împreună cu o baterie imensă de 6.000 mAh care poate alimenta dispozitivul cel puţin o zi şi jumătate, dacă nu două zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefoane,
prezenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.