(P) Best Ski Hotel - Europa Centrală şi de Est

Autor: Publicitate Postat la 13 martie 2020 54 afişări

Teleferic Grand Hotel – Trăieşte legenda Poienei!

Hotelul Teleferic din Poiana Braşov reprezintă întruchiparea unei legende a turismului românesc. Istoria sa de poveste, începe după 1970, printr-o construcţie în stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de una din cele mai bune locaţii din Poiana Braşov. Poziţionat la baza pârtiei principale, lângă telecabină, hotelul denumit „Teleferic“ s-a dezvoltat rapid, ajutat fiind de priveliştea minunată, uşurinţa accesului la pârtii iarna sau la trasee montane vara, cât şi de confortul oferit de un ansamblu hotelier primitor.

Restaurantele hotelului ofereau meniuri atrăgătoare, vinuri fine, atmosferă plăcută. Telefericul a fost până în anul 1992 unul dintre hotelurile preferate ale turiştilor români sau străini, iubitori ai muntelui şi ai confortului. Apoi a fost închis timp de 20 de ani, până în anul 2012.

După 20 de ani...

Datorită nostalgiei şi pasiunii unui om entuziast, dornic să retrăiască gloria „Telefericului“, hotelul a reînviat. S-a dorit reluarea activităţii turistice a hotelului, ca destinaţie de vacanţă la poalele muntelui Postăvaru, într-un univers hotelier de lux ce poate oferi experienţe de neuitat. Astfel, în urma unor transformări radicale şi adaptări pentru secolul 21, s-a născut Teleferic Grand Hotel. Renovarea vechii clădiri a început la finalul lui 2012, iar construcţia propriu zisă, în vara anului 2013. Această renovare a implicat şi multe consolidări, intervenţii structurale, reconstrucţia şarpantelor şi recompartimentări ale camerelor, toate pentru a readuce hotelul la cele mai noi standarde. După o aventură de doi ani şi trei luni, hotelul a renăscut, reuşind să îmbine un stil clasic montan cu cel modern, într-un concept potrivit pentru o staţiune montană.

Modernizarea a fost gândită astfel încât să ofere tot confortul necesar şi să creeze o atmosferă intimă şi armonioasă. Mobilierul elegant, decoraţiunile şi lambriul din lemn vechi de peste 80 de ani, folosit la placarea pereţilor, paturile confortabile şi priveliştea montană minunată, se împletesc cu dotări moderne pentru a putea oferi o experienţă de neuitat, în orice anotimp.

Prezent…

La mai bine de 5 ani de la redeschidere, oaspeţii nostri şi echipa Teleferic Grand Hotel au reuşit să readucă hotelului gloria de altădată.

Încă din primul an de operare hotelul a fost apreciat şi a obţinut multe distincţii :

ROMANIAN TOPHOTEL AWARDS:

2016 Winner, Best Investment of the Year;          

2017 Winner, 4 Stars Leisure Hotel of the Year;

2018 Winner, 4 Stars Leisure Hotel of the Year;

2019 Winner, 4 Stars Leisure Hotel of the Year.

INTERNATIONAL HOSPITALITY AWARDS  :

2017 Winner - Best Resort Hotel - East Europe;

2019 Winner - Best Ski Hotel - Central and East of Europe.

ROMANIAN HOSPITALITY AWARDS:

2018 Cel mai bun Hotel - Locul III

2019 Cel mai bun Hotel - Locul I

Premiile au fost  obţinute atât datorită calităţii construcţiei hotelului, cât şi nivelului ridicat al serviciilor oferite turiştilor.

 Eforturile şi profesionalismul echipei au reuşit să ridice standardul industriei hoteliere şi vor oferi în continuare  experienţe de neuitat tuturor celor care trec pragul Teleferic Grand Hotel.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.