(P) Arggo Consulting şi Encorsa au iniţiat un parteneriat pentru a ajuta cât mai multe companii să-şi digitalizeze procesele de afaceri

Autor: Ştefan Stan Postat la 11 noiembrie 2021 81 afişări

Arggo Consulting, furnizor local de soluţii şi servicii IT, a iniţiat un parteneriat tehnologic pentru propria platformă de Business Process Management (BPM), Timeqode cu compania românească Encorsa. Astfel, Arggo Consulting îşi extinde aria de servicii oferite, având o gamă completă de servicii integrate de consultanţă şi soluţii software, care acoperă necesităţile de digitalizare ale proceselor din cadrul oricăror companii, prin planul de parteneriat pentru platforma Timeqode.

Parteneriatul dintre Arggo şi Encorsa este doar începutul a ceea ne ne dorim să ofere platforma de Business Process Management, Timeqode, nu numai pentru clienţii noştri, dar şi pentru clienţii altor companii, astfel încât să ne unim forţele şi să oferim servicii de tip as-a-service, aliniate la strategia digitală a organizaţiei clientului, fie ea existentă sau nou creată în cadrul proiectelor noastre. La modelul de lucru de până acum al echipei noastre care şi-a dovedit deja succesul în cei 7 ani de când facem implementări, adăugăm acum prin intermediul parteneriatului nostru tehnologic cu Encorsa expertiza de elaborare de strategii digitale customizate pentru clienţii din portofoliul Encorsa. În acest mod ne asigurăm că aducem maximum de valoare pe termen lung strategiei de business a clientului, prin variante de implementare optime şi aliniate riguros obiectivelor acestuia.”, a declarat Alexandru Radu, Head of Business Growth în cadrul Arggo Consulting.

Cu ajutorul platformei Timeqode, Arggo Consulting a construit deja, pentru mulţi dintre cei peste 200 de clienţi ai săi, atât aplicaţii orizontale cum ar fi aplicaţia de avansuri şi deconturi, platforme B2B, Invoice Recognition sau Procurement, cât şi aplicaţii specifice anumitor industrii cum ar fi cele pentru construcţii, legal, banking sau servicii medicale.

Timeqode este o platformă low-code uşor de customizat şi cu posibilitate de integrare cu orice alt sistem software, fiind tool-ul ideal pentru cei care doresc să îşi creeze propriile aplicaţii de business într-un mod uşor şi cu costuri mai mici. Pentru Encorsa, platforma completează stack-ul de tehnologii necesare în acoperirea tuturor tipurilor de proiecte de transformare digitală, inclusiv cele care necesită o atenţie mai mare asupra tipurilor de interfeţe de interacţiune cu utilizatorii.”, a declarat Cătălin Profir, Co-founder & CEO al Encorsa.

Compania Arggo Consulting a creat diverse pachete de parteneriat pentru platforma Timeqode. Programul de parteneriat se adresează atât integratorilor, firmelor de consultanţă de business, implementatorilor de software, cât şi furnizorilor de servicii profesionale specializate pe diferite industrii, furnizorilor de software şi reseller-ilor cu valoare adăugată. 

Echipele Arggo Consulting şi Encorsa vă stau la dispoziţie pentru mai multe informaţii despre platforma Timeqode, precum şi despre planul de parteneriat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parteneriat,
companii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.