(P) 700 000 de euro, o investiţie record pentru o clinică stomatologică din Bucureşti!

Postat la 14 martie 2022 484 afişări

(P) 700 000 de euro, o investiţie record pentru o clinică stomatologică din Bucureşti!

Suma investită facilitează accesul pacienţilor la tratamente dentare de ultimă generaţie.

În plus, asigură condiţii de maximă igienă şi protecţie, anti-Covid 19.

Tot ce ai nevoie pentru un tratament stomatologic, într-o singură clinică!

Acum găseşti tot ce ai nevoie pentru un tratament stomatologic, într-o singură clinică! Fondatorul clinicii SyroDent, Dr. Adel Abboud, a pus bazele unei clinici stomatologice ultramoderne, dotată cu laborator de radiologie şi imagistică dentară. Proiect pentru care a investit impresionanta sumă de 700 000 de euro în: design interior care îmbină funcţionalitatea unui cabinet medical cu o atmosferă modernă şi primitoare şi, cel mai important, în aparatură medicală de ultimă generaţie, pentru tratamente şi intervenţii stomatologice 100% complete şi eficiente.

Totul, pentru ca fiecare pacient să se poată bucura de servicii stomatologice de 5 stele!

Dr. Adel Abboud ne vorbeşte despre mersul la dentist în pandemie!

Tânărul chirurg cu competenţe în implantologie şi estetică dentară, Dr. Adel Abboud ne vorbeşte despre mersul la dentist în pandemie:

„Afecţiunile dentare există şi vor exista indiferent de pandemie, continuând să înrăutăţească stilul de viaţă şi să contribuie constant la dezvoltarea altor afecţiuni.

Consider că, grija faţă de sănătatea dentară trebuie să rămână o prioritate pentru orice persoană.

Tehnicile şi tehnologia pe care le vom utiliza în cabinetul dentar oferă şansa oricărei persoane la tratamente, inclusiv chirurgicale: minim invazive, cu disconfort minim şi cu o recuperare mult mai rapidă.

Totodată, clinica dispune de toate măsurile necesare pentru limitarea prevenirii Covid-19 atât în cazul pacienţilor, cât şi a personalului medical.”

Tehnologie, estetică, încredere şi sănătate: asta caută pacienţii în clinicile stomatologice.

Iar SyroDent le oferă pe toate!

Tehnologie, estetică, încredere şi sănătate sunt criteriile de la care SyroDent a pornit investiţia într-o clinică stomatologică premium, una dintre puţinele de acest fel din ţară.

Astfel, Laboratorul de imagistică disponibil în cadrul clinicii, permite pacienţilor să efectueze investigaţiile suplimentare necesare tratamentelor, fără a se deplasa în alte locaţii.

De la tratamente de igienizare profesională până la operaţii complexe din domeniul chirurgiei orale, întreaga gamă de servicii stomatologice moderne este complet acoperită, într-o singură locaţie situată în Bucureşti, pe strada Barbu Văcărescu, la nr.41.

Clinica SyroDent estimează o creştere a numărului de pacienţi în 2021!

Clinica stomatologică SyroDent estimează o creştere a pacienţilor săi în 2021, mai ales în contextul revirimentului pieţei de tratamente dentare, în special pe segmentul de estetică dentară, fapt datorat şi influenţei Social Media şi a interesului crescut în rândul corporatiştilor pentru proceduri tip faţete dentare.

Luna martie a anului 2020 aducea o limitare drastică a pacienţilor la tratamente stomatologice, datorită instalării pandemiei Covid-19.

În prezent, sondajele recente relevă procente optimiste pentru piaţa serviciilor stomatologice - cotată în prezent, la aproximativ 1,5 miliarde de lei.

Astfel, studiul realizat de ADA -  Asociaţia Dentară Americană relevă faptul că mai puţin de 1% din medicii stomatologici chestionaţi au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.

Acest lucru a sporit încrederea pacienţilor, care conform unui sondaj al HPI - Health Policy Institute - realizat în luna ianuarie 2021: încrederea consumatorilor în a reveni la dentist la crescut, ajungând la un procent de 88%.

Pacienţii au declarat că s-au întors deja sau sunt pregătiţi să meargă la dentist în viitorul apropiat.

Bucureştiul domină topul oraşelor cu cei mai mulţi stomatologi, având un număr de aproximativ 5 898 de medici, mai exact 23% din topul stomatologilor din ţară.

Pregătită cu cei mai buni medici stomatologi şi cu aparatură medicală premium, Clinica SyroDent este gata să îşi trateze pacienţii cu profesionalism, de la proceduri de profilaxie şi igienă dentară, până la intervenţii de protetică, implantologie, chirurgie dentară sau estetică dentară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
clinica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.