Otter Distribution deschide primul magazin Tezyo din Praga şi al doilea din Rebublica Cehă

Autor: Georgiana Călin Postat la 11 octombrie 2017 214 afişări

Cel mai recent deschis magazin multibrand Tezyo este găzduit de Centrum Chodov din Praga, unul dintre cele mai mari si vizitate si mall-uri din Praga.

Otter Distribution deschide primul magazin Tezyo din Praga şi al doilea din Rebublica Cehă

După succesul magazinelor din Viena (Austria) şi Brno (Cehia) a venit momentul deschiderii TEZYO de la Praga, cel de-al treilea magazin TEZYO situat peste graniţele ţării. Magazinul multibrand TEZYO, deschis azi la Praga, este un flagship store şi respectă structura comercială şi de branding a magazinelor Tezyo din România, precum şi selecţia de branduri internaţionale cu care ne-a obişnuit: Geox, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Image, Le Coq Sportif, Bugatti si multe altele. Ca element de noutate, magazinul din Praga este primul din reţeaua TEZYO dotat cu un impresionant videowall.

Acesta este al doilea magazin TEZYO din Cehia şi al treilea deschis la nivel internaţional. Prima lan­sare externă a avut loc în luna mai 2017, în Olympia Centrum Brno din Cehia, urmată de deschiderea din iunie a magazinului multibrand din Viena, în mall-ul Donauzen­trum, iar planurile de extindere ale brandului nu se opresc aici

„Vom continua proiectul de extindere regională având în vedere feedback-ul foarte bun primit din piaţă şi la începutul anului viitor, în luna Martie vom deschide al doilea magazin din Austria, la Viena, în unul din cele mai mari centre comerciale.” a declarat Filip Schwartz, acţionar şi administrator al companiei Otter Distribution.

Analizând pieţele regionale şi potenţialul acestora precum şi faptul că acest concept de magazin este unul de success în Romania, echipa Otter Distribution are certitudinea că acelaşi concept se va mula şi pe cererea de pe pieţele regionale

„Obiectivele noastre pentru piaţa regională au la bază o creştere organică. În mai puţin de 6 luni de la deschiderea primului magazin din Brno, Cehia, putem spune ca vânzările sunt peste aşteptările şi previziunile setate iniţial. Planurile de extindere regională au la bază dorinţa de a face din brandul TEZYO unul internaţional având în vedere potenţialul oferit de pieţele externe. Ne-am setat ca TEZYO să fie un jucător important pe pieţele regionale şi ne propunem ca în termen de 5 ani să ajungem în top 5 jucători pe zona retailului de încălţăminte atât în Cehia cât şi în Austria.”  spune Filip Schwartz, acţionar şi administrator al companiei Otter Distribution.

În România TEZYO este prezent în toate locaţiile cheie din marile orase, în marile centrele comerciale, cu 18 magazine multibrand. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.