Orban i-a cerut lui Fenechiu să se autosuspende din PNL până la soluţionarea dosarului

Postat la 30 august 2013 42 afişări

Deputatul PNL, Ludovic Orban, i-a solicitat fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu să se autosuspende din toate funcţiile deţinute în partid până la soluţionarea dosarului în care a fost condamnat, au declarat surse din PNL pentru MEDIAFAX.

Orban i-a cerut lui Fenechiu să se autosuspende din PNL până la soluţionarea dosarului

 Orban i-a cerut vineri în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL de la Mamaia să se autosuspende din toate funcţiile deţinute în partid, respectiv din cea de vicepreşedinte şi lider al organizaţiei PNL Iaşi, până la momentul soluţionării în instanţă a dosarului în care acesta a fost condamnat în primă instanţă.

Sursele citate au precizat că Orban a motivat prin faptul că imaginea PNL a fost grav afectată de scandalul privind ministerul Transporturilor şi condamnarea acestuia la închisoare, în primă instanţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orban-i-a-cerut-lui-fenechiu-sa-se-autosuspende-din-pnl-pana-la-solutionarea-dosarului-11281725
11281725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.