Orban, despre posibilitatea ca PSD să contesta MCV la CJUE: Sunt duşi cu capul

Postat la 15 noiembrie 2018 71 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi pentru MEDIAFAX, referitor la intenţia social-democraţilor de a contesta MCV la Curtea de Justiţiei a UE, că "sunt duşi cu capul", iar orice demers în afara respectării recomandărilor raportului MCV riscă să facă un rău imens României.

Orban, despre posibilitatea ca PSD să contesta MCV la CJUE: Sunt duşi cu capul

"Sunt duşi cu capul. Madame Dăncilă nu ştie gramatica limbii române şi aritmetică. Orice altă acţiune, în afară de respectarea recomandărilor, riscă să facă un rău imens României. Doamna Dăncilă trebuie să priceapă că nu există altă cale decât aceea de a respecta recomandările Comisiei de la Veneţia şi cele cuprinse în raportul MCV. Nu sunt obligatorii (recomandările raportului MCV - n.r.), dar orice altceva vor face va dăuna României şi va avea consecinţe negative asupra românilor", a afirmat Ludovic Orban, joi, pentru MEDIAFAX.

 

Afirmaţiile lui Ludovic Orban vin în contextul în care preşedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, social-democratul Nicuşor Halici, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că în PSD este analizată posibilitate unui demers de contestare a raportului MCV la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mcv,
contestare,
cjue,
posibilitate,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.